HB_logo25logomin-340
vizažistica i osnivačica Marra akademije

Marija Butković

"Smatram kako su poticaji za male i mikro poduzetnike, a posebno žene poduzetnice iznimno korisni. Omogućavaju nam realizaciju ideja te iz vlastitog primjera vidim kako se ulaganje pozitivno odrazilo na moje poslovanje i ukupni promet"

Uz potporu od pola milijuna kuna MARRA kozmetika proširila liniju beauty proizvoda

„Biti uspješna u mom slučaju znači strast i potpunu predanost poslu. Pozitivni koraci ponekad mogu biti jako spori i mali, ali uspjeh je prisutan sve dok se krećem prema svom cilju“, smatra Marija Butković, vizažistica koja je u industriji ljepote već gotovo 20 godina i koja i dalje neumorno radi na usavršavanju vlastitog znanja i vještina.

Profesionalni put započela je u Parizu, a tijekom karijere surađivala je s vodećim modnim časopisima te radila na brojnim modnim revijama, editorijalima i reklamnim kampanjama. Zahvaljujući visokoj kvaliteti rada i dugogodišnjim klijentima, prije šest godina odlučila se i sama otisnuti u poduzetničke vode te je otvorila studio kako bi nastavila uspješno graditi vlastiti brend – Marra. Njene klijentice su žene različitih dobi, zanimanja i iz različitih sredina, a Butković smatra kako svaka žena ima ono nešto – svaka je drugačija, originalna i lijepa. Ona njihovu prirodnu ljepotu i posebnost samo dodatno naglašava make-upom.

„Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo rado prenosim djevojkama koje svoju strast za šminkom žele pretvoriti u životni poziv. Vjerujem da je upravo individualna edukacija koju provodim najbolji način upoznavanja sa svijetom šminke“, tvrdi Butković koja je za sve koji bi željeli poći njenim stopama otvorila Marra akademiju u sklopu koje se polaznicama nudi nekoliko pomno odabranih programa.

3-venitas-01

Vlastiti brend zaokružila je pokretanjem linije kozmetičkih proizvoda Marra Cosmetics. Misao vodilja bila je stvoriti proizvode koji će odgovarati velikom broju žena i biti dovoljno kvalitetni da traju cijeli dan. Cjelokupna linija napravljena je na bazi prirodnih sastojaka, a svi proizvodi testirani su godinu dana prije nego što su pušteni u prodaju. Linija je nastala u suradnji sa vrhunskim tehnolozima, farmaceutima i dermatolozima kako bi se postigla formulacija koja je istovremeno nježna, prirodna i učinkovita.

S obzirom na to da je poznata kao jedna od vodećih domaćih stručnjakinja za polutrajno iscrtavanje obrva obrva te da joj se većina klijentica vraća upravo radi toga, Marija Butković iz svoje linije upravo izdvaja serum za rast obrva. „Željela sam stvoriti proizvod koji pomaže gustoći i kvaliteti obrva. Na tržištu postoje takvi serumi, no iznimno su skupi pa sam željela stvoriti jednako kvalitetan proizvod, ali po prihvatljivijoj cijeni“, naglašava Butković.

3-venitas-02

Ulaganje u razvoj poslovanja uvijek je značajna financijska stavka za svakog poduzetnika. Marija Butković osigurala je bespovratnu potporu u iznosu od gotovo pola milijuna kuna kroz poziv Inovacije novoosnovanih MSP-ova I faza te ESIF mikro zajam u iznosu od 100 tisuća kuna koje je uložila u proširenje ponude svojih usluga. Kroz dobiveni zajam Marija je uvela Purebeau Fibroblast, revolucionarni facelifting postupak koji ne zahtjeva kirurški zahvat te korištenje Neodimium YAG lasera za uklanjanje polutrajne i trajne šminke kao i neželjenih tetovaža.

Biti uspješna u mom slučaju znači strast i potpunu predanost poslu

Marija Butković
vizažistica i osnivačica Marra akademije

„Smatram kako su poticaji za male i mikro poduzetnike, a posebno žene poduzetnice iznimno korisni. Omogućavaju nam realizaciju ideja te iz vlastitog primjera vidim kako se ulaganje pozitivno odrazilo na moje poslovanje i ukupni promet“, zaključuje Butković.

I Marra je jedna od #prvih25.